tisdag 9 april 2013

Chinatown + Scarytown

Efter en lugn förmiddag så drog jag och Linnea oss in till Soho och Chinatown för en sen lunch/tidig middag. Hittade buffé för £5,9 - aa men tummen upp! Mätta och glada rullade vi vidare mot Tottenham för att jag ville verkligen ta ett sista röj inne på Primark. Hittade disco brallerna som jag letat efter så i min storlek och allt, var så jävla lycklig!! Men.... så var dom alldeles för stora. Alltså dom passade liksom överallt utom i midjan och då finns det inte så mycket att göra. Inte kul att gå och tappa brallerna buh. Hittade i alla fall en jacka, en fin virkad och fransig väst och ett par fina sov shorts!

Vi var hemma igen vid 18.30 tiden och hann knappt slå rumporna i soffan för en film och frukt då vi blev bjudna på hemmafest! Som sagt.. finns inget som inte blir spontant när man bor här. Lite hat-kärlek till det. "Festen" visade sig nämligen vara en uppgörelse mellan en av mina rumskompisars kompis, och hans kompis. Vi kom dit och det var nästan ingen där, såg ut som att någon skulle dra en lina när som.. Skulle hälsa på tjejen som bor där, och fick kalla handen of a life time alltså.. Nu har jag väldigt lite fördomar och hatar stereotyper av alla slag, men här i London är det så mycket tydligare än hemma i Sverige. Vi pratade om det en annan dag, jag och mina roomies, hur man som liten här sätts in i ett specifikt fack i livet direkt - vilket är vad vi undviker hemma i Sverige. Hur som... detta var som man kan se fram för sig en "big black girl". Hon ville inte ta oss i hand och kollade knappt på oss. Hälsade genom att smygtitta på oss och säga "This is not good...". Hur som, när vi väl vågar gå därifrån 15 min senare så blir vi sedan förföljda av det här gänget... Till sist stannar vår kompis och pratar med dom (8 st killar mot en + oss bredvid då... den här andre killen hade ringt "backup") och allt slutade väl, för idag. 

Imorgon åker Linnea hem till Sverige tidigt på morgonen, så hon ska komma in och krama mig hejdå eftersom att jag flyttar hem igen på torsdag innan hon hunnit komma tillbaka :( Buuhh trots allt galet som händer här - och tack vare det kanske man ska säga - så hade jag verkligen velat stanna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar