torsdag 30 augusti 2012

WARNING


Okej.. en varning till alla som funderat på att söka ett amerikanskt student visum. DON'T. Jo.. jo det kommer ju vara så sjukt värt men ackackack va komplicerat det ska va!

- "Va roligt att plugga i USA! Jag söker till den där skolan och åker om en månad nanana".. 
Äh nä.. 
Tid. Var beredd på att allting tar tre gånger så lång tid som du räknat med. 
Räkna med två steg fram och ett steg bak.. under heeela ansökningsprocessen. Eller kanske till och med mer; ett steg fram och två steg bak. 
Allting kostar pengar. Låt det inte vara helt främmande att det från och med nu kommer det kosta dig pengar att bara starta datorn - för ja, efter alla internationella betalningar så har du ju självklart fått ett virus på datorn som kan komma åt alla dina sparpengar. Allting kostar pengar. 
Var beredd på att göra allting själv. Även om man har superznälla kompisar som gör allt för att hjälpa dig, så måste du ändå läsa dig till allt. Vänster eller höger fot fram först.. ungefär så. 
En jävla massa väntan. Och efter all väntan, träffar du en amerikan i en lucka på ambassaden, som ställer dig korta frågor för att se till att du inte är terrorist eller tänker sno några jobb. Efter att ha gått igenom en säkerhetskontroll värre än på många av världens flygplatser, så sitter du och väntar i tre timmar, och amerikanska gubben i luckan kan inte tänka sig att vara trevlig - utan jävlas hellre med dig. 

Kul eller? 

To be continued... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar